Inelca amplia la seva oferta amb una nova instal·lació de Zinc Flakes

Inelca Zinc Flakes

Inelca, com a empresa orientada al servei al client, està sempre en contínua evolució per oferir una excel·lència en el servei i una òptima resposta a les necessitats del client. És per això que en els dos últims anys Inelca ha estat treballant amb un nou projecte per tal d’augmentar la seva capacitat productiva i donar resposta a aquestes necessitats transmeses pels seus clients en els acabats de Zinc Flakes.

Amb aquesta finalitat, a finals del mes de juliol s’inicia l’activitat una nova línia Zinc Flakes, provisionada per l’empresa Sidasa, d’última generació que disposa de les últimes millores tècniques disponibles al mercat, posseeix una alta capacitat productiva i està dotada amb un robot que optimitza en gran mesura el seu rendiment.

En el disseny d’aquesta línia s’han sumat els nostres coneixements tècnics i la nostra experiència en línies d’aquest tipus ja en funcionament en Inelca, als dels nostres proveïdors amb l’objectiu que la instal·lació complís totes les nostres especificacions i requeriments del tot.

Les millores que ens reporta aquesta nova instal·lació es veuran reflectides en un augment de l’oferta de capacitat en Zinc Flakes, tant en els acabats Zintek i Magni, millores en la qualitat del producte final i una millora en la taxa de servei oferint als nostres clients uns terminis de lliurament més ràpids.

Més enllà d’aquesta nova instal·lació, Inelca continua treballant en nous projectes que veuran la llum en un futur pròxim que suposaran noves millores tècniques i un salt més en la trajectòria ascendent de l’empresa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *