This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

INFORMACIÓ I CONSENTIMENT

D’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i la Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets digitals (LOPD-GDD) mitjançant l’acceptació de la nostra Política de Privacitat l’Usuari/a presta el seu consentiment informat, exprés, lliure i inequívoc perquè les dades personals obtingudes a través de la web www.inelca.es siguin inclosos en un fitxer titularitat del qual Industrial Electrolítica Cano S.L.U. – INELCA és responsable i sobre el qual s’apliquen les mitjanes tècniques, legals i organitzatives establertes en la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal per a evitar qualsevol accés, alteració, pèrdua o tractament no autoritzats.

El període de conservació de les dades personals variarà en funció del mínim necessari que indiqui la llei. Les seves dades no seran comunicats ni cedits a tercers ni seran transferits a altres Estats.

Els Usuari/as d’aquesta pàgina poden sol•licitar al responsable del tractament per escrit al correu electrònic d’Industrial Electrolítica Cano S.L.U. – INELCA i amb còpia de DNI o un altre document identificatiu l’exercici dels següents drets: dret d’accés, de rectificació, de supressió, d’oposició, de portabilitat i de limitació.

INELCA, S.L.U.

Recobriments de superfícies metàl·liques
Recobriments electrolítics

Edison, 17-19 Pol. In. Ca n’Estella
08635 Sant Esteve Sesrovires
(Barcelona)

Phone: +34 93 779 86 08
Fax: +34 93 771 46 87
Email: inelca@inelca.es

Horaris:
Lu-Vi: 8:00-18:00